Open your heart by westlife


Ny blogg


Jag har skaffat en ny blogg:
http://micka85.bloggsida.se 

välkommen dit istället :)

Kramar
Mikaela

Mio Min Mio


Dikter


Nu kommer ett litet inlägg bara med 2 dikter jag satt o printat lite på idag!


Mitt hjärta brister,mitt hjärta det  blöder
du e den ända jag behöver


Du får mitt hjärta att banka, du får mitt hjärta att slå
Varför kan du inte förstå?


Puss o Kram så länge

Micka


Falling Behind by Dead By April


Här är en skön låt som MB tpsat mig om som så många andra bra låtar han skickar via youtube!
Du har verkligen fått mig att lyssna på annat än BARA pop musik o boybands :)








Puss o Kram
Micka

lugn dag

Vaknade vid 6- tiden imorse men försökte somna om och efter flera försök gick det o somnade om och vaknade 11.40 så gick upp o glode lite på tvn sen började jag diska berget av disk som stod i köket och efter det ringde morsan o frågade när jag skulle komma upp med tvätt till henne så hoppade in i duschen och gjorde mig i ordning innan jag plockade ner tvätt i en IKEA kasse och gick upp med det till mamma och pappa!
När jag kom hem så fixade jag till en grekisk sallad så nu står det i kylskåpet o ska avnjutas till middag *mums*...blev så sugen på det häromdagen och tänkte gjort det igår när jag kom från dialysen men var så trött o hängig så då kokade jag bara lite korv o kokta grönsaker!

Just nu snackar jag med MB på MSN.....den goa MB förstås :) och tittar på TVn, just nu e det  F.R.I.E.N.D.S!....


Over and Out
Micka


Lååååååång fredag


Imorse vaknade jag vid 9.10 av en  hel natts sömn *skönt*...Gick upp o la mig framför tvn o tittade på film sen vid halv 11 gick jag upp därifrån och drog på  Metallica i högtalarana och började diska o plocka och började sen dammsuga!
Åkte till dialysen vid 12.12 o kom på bussen att jag glömt att emla armen (bedöva) så det blev att sticka utan bedövning!
Vi hade västa blodbadet här för jag inte stängde klämman på slangen innan jag tog bort korken så det sprutade blod här kan man säga, hahaha!

Klar här vid halv 6 sen e det hem o äta med la familia :)


Puss o Kram så länge



Heaven by Warrant


Besök idag!


Idag vaknade jag vid halv 8 o kunde inte somna om så det var bara att gå upp o´lägga sig framför tvn och titta på en film i hopp om att somna om men icke då!
Så vid 10 tog jag mig i kragen och gjorde frukost och o började dammsög men min jävla dammsugare vill inte suga fast den är ny så ringde mamma så pappa kom ner och tittade på den men det hände inget så han gick ner i garaget o hämtade sin så fick den istället som funkar bättre så dammsög lite här och fixade till mig innan jag gick upp till mamma med tvätt för att sen hem igen innan Alex kom på besök!
Vi satt o drack te och snackade as mycket och sen gick jag med henne ner till centrum för jag skulle hämta mitt paket från Comhem med mitt bredbands modem men inte fan gick det o installera så min systers kille ska hjälpa mig så sitter fortfarande med mobila bredbandet *suck*...
Nu ikväll har det dock inte hänt så mycket, suttit mest och tittat på tvn men nu blir det någon bra film kanske,  ngt förslag? :)
Sitter ner kurad i soffan o gosar med datorn iknät o snackar med MB :D och en annan kompis!


Puss o Kram
Micka

Fotona på lägenheten


Här kommer fotona på lägenheten som jag lovade förut!





Från hallen





Säng delen
























Puss o Kram

Första natten


Igår var vi på IKEA och inhandlade allt till lägenheten, det blev rätt mycket!
Efter att allt stod på plats blev det jätte snyggt, såå jäkla nöjd med allt!
Min syster hjälpte mig att sätta upp gardinerna och så fick jag hjälp med alla möbler o syrrans kille satte upp TV:n på väggen!
När allt var klart här vid 19-tiden så åkte vi ner till centrum och så bjöd jag hela gänget på middag som tack för hjälpen1

Nu är första natten avklarade, somnade som en stock vid halv 12 inatt, helt utmattad efter dagen!
har dock haft svårt att sova, vaknade väldigt ofta o trodde det var dag!

Ragge har inte blivit inbund här än, han ligger just nu under badkaret men såg att han hade inatt varit framme och ätit och varit på lådan, ett bra tecken :).

Idag ska jag försöka plocka upp här lite och så ska jag åka med mamma och pappa och handla!

Foton kommer senare idag eller ikväll!

Puss o Kram
Micka

God kväll!!



Borde sova men har fullt upp här o fixat klart det sista och packat o grejat!
var nere i lägenheten förut direkt efter dialysen med mamma och pappa för att ta ner lite saker o fixa lite dära, mamma lag papper i skåpen och så.
Imorse var en kompis till syrran hennes familj där och satt in ett över lås åt mig!

Men nu e allt packat, lite saker kvar men det tar jag lite pö om pö eftersom jag vet inte vart jag ska packa ner dom eftersom det bara är lite små saker!


Puss o Kram
Micka

Have You Ever By Westlife


Vår fint väder


Idag gick dialysen väldigt bra, kanske beror på att jag sov ordentligt o längre än 2 timmar inatt? därför låg blodtrycet stabilt genom hela dialysen!
Drog 3,4 liten och det gick väldigt bra, skönt!

Efteråt så prata jag med mamma som skulle gå till lägenheten för att huge skulle komma dit o byta lås så jag bad taxin att köra mig dit istället!
När jag kom dit såg jag att min Måns Zelmerlöw skiva hade kommit dit! :)

Idag har man beställt bredband också från comhem så nu e det fixat så har man internet e.v nästa vecka!
Har ju mitt mobila bredband att använda så länge så helt utan nätet kommer man ju inte bara! :)...

Imorgon så kommer en städfirma och ska städa lägenheten o sen kommer en kompis till min syster o hennes familj som e låssmed och ska sätta in ett polislås i dörren eftersom att det inte fanns ngt där!

Våren har ju verkligen visat sig från fina sidan idag,synd bara att man var tvungen o ligga på dialysen istället för att vara ute i det sköna vädret!

Puss o Kram
Micka

Lägenheten



Här kommer lite bilder på lägenheten, inte dom kanske bästa men ändå!!






Inte så bra bild pga ljuset från fönstret , detta är taget från dörren till kokvrån







Hallen innefrå  vardagsrummet







vardagsrummet och sovalkoven där sängen ska stå!






Kokvrån

Match tröjan


Efter att ha varit och tittat i lägenheten åkte jag till Globen för att hämta o betala min match tröja som jag vann på auktion!
Sen efter det åkte jag til farsta o köpte nytt antivirus program!

Bilder på lgh läggs upp senare!

Så här ser tröjan ut!!













Tröjan e rätt stor för mig, det såg ut som att jag hade en klänning:P


Puss o Kram
Micka

Ny Månad o inflyttning!


Redan 1:a April, vart tar tiden vägen egentligen?  Man hinner ju knappt med, månaden hinner ju knappt starta förrens den är slut!
Idag ska man hämta nycklarna till lägheten, ska strax fixa till sig och åka med morsan o farsan ner på områdeskontoret och hämta dem sen bär det raka vägen till lägenheten och inspektera den, som sagt är den skitig så får dom ta dit en städ firma idag eller imorgon som får städa o tvätta fönster för inte tänker vi ta rätt på andras skit! Det är väl inte min sak?.
Efter det så ska jag in till Globen och hämta Nicke's Match tröja som jag köpt *ler*.....I'm crazy I know!
Första o sista gången jag gör en sån grej!

Kunde inte sova inatt, somnade typ vid 03.30-04.00 och vaknade vi 7.00 men försökte somna om men det har inte funkat så har legat 1 timmer i sängen o vänt o vridigt på mig *suck*..

Den här vecka så kommer jag ha dialys tisdag (redan haft ju), Torsdag och på Fredag istället för på söndag eftersom att jag vill ha en hel helg att packa upp o fixa i lägenheten istället för att flytta på Lördagen o sen dialys  på söndag eftermiddagen o sen Måndag ledig, så då kan jag packa upp i lugn o ro på söndag och åka o handla mat o såna saker!


Over and Out, in and out :P

Micka

RSS 2.0